Kunt u plotseling geen van de YouTube-video's downloaden?Het niet kunnen downloaden van je favoriete video's op YouTube is het ergste dat je kan overkomen, vooral als je ze ook offline wilt bekijken.

Maar helaas staat YouTube zijn gebruikers soms niet toe om het meeste uit deze populaire functie te halen vanwege technische problemen. Wanneer een dergelijk incident gebeurt, bevindt u zich in een frustrerende situatie waarin u niet weet wat u moet doen.

Gelukkig kun je altijd de technische ondersteuning van YouTube bellen om betrouwbare en tijdige oplossingen te vinden. Maar het is belangrijker dat u leert hoe u dergelijke fouten zelf kunt oplossen.

Als je problemen ondervindt bij het downloaden van video's op YouTube, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leren we je hoe je de storing in een paar eenvoudige stappen kunt oplossen.

Upgrade naar YouTube Premium

Door uw account te upgraden naar de premium-versie, kunt u zonder enige belemmering doorgaan met het downloaden van video's. Maar om het meeste uit deze geüpgradede versie te halen, moet u zich aanmelden bij uw Google-account dat aan YouTube is gekoppeld. Als u echter nog steeds geen mediabestanden kunt downloaden, controleer dan of het lidmaatschap is verlopen. Als de vervaldatum voorbij is, kun je de video's niet downloaden.

Als je hulp nodig hebt met je premium account, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van YouTube. We beantwoorden graag uw vraag en repareren uw account zodat u het kunt blijven gebruiken.

Controleer uw downloadinstellingen

Als je de YouTube-app hebt ingesteld om alleen bestanden te downloaden wanneer deze is verbonden met wifi, kun je geen video's downloaden wanneer je de mobiele data gebruikt. Zorg er dus voor dat u de instellingen wijzigt door de onderstaande procedure te volgen:

1. Open YouTube en navigeer naar je profiel.

2. Tik op Instellingen -> Downloadverbinding.

3. Zorg ervoor dat u de optie Alle verbindingstypen aanvinkt.

Door de bovenstaande procedure te volgen, wordt de technische storing hoogstwaarschijnlijk voor u opgelost. Als het niet werkt, kunt u deze oplossingen proberen:

• Uw YouTube-applicatie upgraden.

• Uw Wi-Fi-verbinding controleren.

• Een video-downloader van derden gebruiken.

We hopen dat deze trucs je helpen om zo snel mogelijk van de glitch af te komen. Als ze allemaal niet werken, kun je altijd contact opnemen met onze YouTube-klantenservice via e-mail, live chatondersteuning en zelfs e-mail.

Wij helpen u graag verder!Popular posts from this blog

Hoe de beperkte modus op YouTube inschakelen?

Hoe YouTube-opmerkingen inschakelen?

Hoe de donkere modus van YouTube inschakelen?